Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Ποιοί είμαστε

Η Access Plus είναι μια καινοτόμα εταιρεία με έτος ίδρυσης το 2014. Δημιουργήθηκε για να επιτρέψει στην ασφάλεια να συμβαδίσει με τα επίπεδα μιας τεχνολογικά αναπτυσσόμενης κοινωνίας. Το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, με υψηλό συναίσθημα της αφομίωσης στους στόχους της εταιρείας, την εμπειρία, τη γνώση και την υπευθυνότητα, παρέχει όλα τα αναγκαία εφόδια για μια σταθερή ανάπτυξη στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Η εμπειρία των στελεχών της εταιρείας στην πώληση και παροχή προηγμένων συστημάτων κλειθροποιίας, της δίνει τα απαραίτητα εφόδια, για την ανάληψη σύνθετων έργων που υπό άλλες συνθήκες θα χρειαζόντουσαν δύο ή τρεις εταιρείες σε συνεννόηση.

 

Πού ειδικευόμστε

Αντικείμενό της, η έρευνα νέων τεχνολογιών, η προμήθεια, η μελέτη έργων, η εγκατάσταση και συντήρηση, η εισαγωγή και η πώληση μηχανικών και ηλεκτρονικών συστημάτων πρόσβασης από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως.

 

Οι στόχοι μας

Στόχος της Access Plus είναι η άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση σε κάθε απαίτηση μιας τεχνολογικά εξελίσιμης επιχείρησης και το όνομά της να ταυτίζεται με την ποιότητα και την αξιοπιστία.